V mesecu oktobru 2023 nas je razveselila novica, da smo pripravili ustrezno vlogo na javni razpis »Spodbude za raziskovalno razvojne projekte NOO«, ki sta jo vložila v konzorcij združeni podjetji EUDOM, d.o.o., so.p. in Innoduler, d.o.o.

 

Projekt z nazivom »Razvoj avtomatizirane izdelave nadgradenj za tovorne vagone in optimizacija delovnega okolja«, bo obsegal razvoj tehnologije robotskega varjenja velikih zvarjencev, in sicer natančneje avtomatizacijo robotskega varjenja podsklopov modularnih nadgradenj za tovorne železniške vagone.

Cilj projekta zajema avtomatizacijo varjenja z vključeno digitalizacijo energetske učinkovitosti ob hkratni bistveni izboljšavi notranjega okolja (IEQ), kar pomeni izboljšavo humanosti delovnih mest z visoko dodano vrednostjo.

Skupna vrednost projekta je ocenjena na 563.644, 63 EUR, od tega bo sredstva v višini 299.903,82 EUR zagotovila Evropska unija iz Mehanizma za okrevanje in odpornost NextGeneration EU. Več informacij o omenjenem mehanizmu dobite na spletnem naslovu: www.noo.gov.si.
»Financira Evropska unija – NextGenerationEU«
USPEŠNI NA JAVNEM RAZPISU RRI NOO S PROJEKTOM »RAZVOJ AVTOMATIZIRANE IZDELAVE NADGRADENJ ZA TOVORNE VAGONE IN OPTIMIZACIJA DELOVNEGA OKOLJA«

Dodaj odgovor