Zagotavljamo da je obisk spletne strani: https://www.eudom.si  povsem varen. Če ste obiskovalec te spletne strani, o vas zbiramo podatke le z uporabo nujnih piškotkov.

Anonimizirani niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovane tudi hash), se lahko zagotovi storitvi Gravatar, da vidimo, če jo uporabljate. Pravilnik o zasebnosti za Gravatar Service je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je slika profila vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.

Kontaktni obrazci

Če pustite komentar na naši spletni strani se shrani vaše ime, e-poštni naslov in spletna stran v piškotkih. To je za vaše udobje, tako da vam ni treba izpolniti svojih podatkov še enkrat, ko pustite naslednji komentar. Ti piškotki bodo zadržani eno leto.

Vdelana vsebina iz drugih spletnih mest

Članki na tej strani lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina iz drugih spletnih mest se obnaša na točno enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatne sledenje tretjim osebam in spremljajo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni v to Spletni strani.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki ohranijo za nedoločen čas. To je zato, da bomo lahko prepoznali in odobrili vse nadaljnje pripombe samodejno, namesto, da so v  čakalni vrsti.

Za uporabnike, ki se naročijo na sporočila, hranimo tudi osebne podatke, ki jih zagotavljajo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen če ne morejo spremeniti svojega uporabniškega imena). Skrbniki spletnega mesta lahko te informacije tudi vidijo in urejajo.

Katere pravice imate glede vaših podatkov?

Če imate naročniški profil na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate prejemanje izvožene datoteke osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih poslali. Zahtevate lahko tudi, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki smo jih dolžni hraniti za upravne, pravne ali varnostne namene.Komentarji obiskovalcev se preverijo samo prek avtomatizirane storitve za zaznavanje neželene pošte.