Portal Cekin.si je objavil prispevek o pomembnosti izposojevalnic, njihovih orodij in naprav, s čimer lahko ljudje prihranijo nekaj denarja. Izpostavljena je bila tudi naša IZPOSOJA STVARI. Za Cekin smo odgovorili na nekaj vprašanj.

Predstavnik Izposoje stvari Jože Praper je povedal, da "verjame v razširitev trga izposoje ob zavedanju, da pripomore k zmanjšanju odpadkov in ponovni uporabi".

Dodal je tudi, da se je v zadnjem času "poleg razvlažilcev veliko izposojalo tudi baterijske vrtalne stroje in krožne žage, ob začetku pomladi pa pričakujejo večje povpraševanje po orodju in napravah za zunanja opravila".

Za izposojo orodij in naprav se odločajo lastniki domov, ki lastnega orodja in naprav nimajo, ali pa se jim jih za enkratna popravila ne splača kupiti, prav tako imajo voljo in znanje za izvedbo. Razloga, poleg zmanjšanja stroškov, sta tudi vedno manjše število poklicnih mojstrov in trend "naredi sam". Izposojevalnice so tukaj našle izvrstno rešitev za tovrstno ponudbo.

Obenem vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran https://izposoja-stvari.eudom.si/, ali pa nas obiščete na naslovu Koroška cesta 61a, 1. nadstropje, vhod B, 2360 Radlje ob Dravi.

V celoti si lahko prispevek preberete tukaj https://cekin.si/novice/potrosnik/ugodno-do-orodij-razcvet-izposoje-za-domace-mojstre.html.

O IZPOSOJI STVARI IN POMEMBNOSTI IZPOSOJEVALNIC NA CEKIN.SI

Dodaj odgovor